قند خون: جدول قند خون / قند خون بالا / عدد قند خون نرمال / قند خون بعد از ناشتا / قند خون پایین / درمان قند خون بالا در طب سنتی
بهعلاوه، ترکیب زردچوبه و دانه کنجد ملانوسیتها را افزایشمیدهد، از گسترش و پیشرفت پیسی جلوگیریمیکند. برای استفاده از دانه کنجد و زردچوبه بهعنوان یکی از درمانهای پیسی، فقط باید صبورباشید و درمان با دانه کنجد و زردچوبه را منظم حداقل یک ماه انجامدهید.
فشار خون پایین در بارداری معمولاً مشکلات جدیای ایجاد نمیکند و اکثر زنان میتوانند آن را در خانه کنترل کنند. فشارخون بسته به سطح انرژی، اضطراب، سبک زندگی و سطح استرس زنان تغییر میکند.
درون مایع مخاطی اشک و ترشح غدد بزاقی آنزیمهایی وجود دارند که میتوانند دیواره سلولهای پاتوژنهایی مانند باکتریها را بشکنند و آنها را از بین ببرند.
کمبود کربوهیدارت ها، نادیده گرفتن یا به تاخیر افتادن یک وعده غذایی، یک وعده غذایی که از کربوهیدارت های کمتر نسبت به آن چه نیاز است، سود می برد یا خطا در شمارش کربوهیدارت های مصرفی
۳ گرم پودر دارچین را در یک لیوان آب حل و دو بار در روز بنوشید تا قندخون تان پایین بیاید.
روغن زیتون سرشار از ویتامینهای کا، اف، ای، دی، آ، ویتامین قابلحل در چربی، آنتیاکسیدانها و کاروتونوئیدهاست. مصرف روغن زیتون میتواند کارایی ویتامین را در بیماران مبتلا به بیماری پیسی کنترلکند. رژیم غذایی روغن زیتون میتواند متابولیسم بدن را بالابرده، وضعیت تعادل تغذیهای را برگردانده، ایمنی بدن را بهبودبخشیده و گردش خون را افزایشدهد که در درمان بیماری پیسی موثر است.
پاسخی که توسط این مکانیسمهای ایمنی ایجاد میشود، غیر اختصاصی و عمومی است به این صورت که ایمنی که توسط این مکانیسم ایجاد شده به طور مستقیم تنها یک پاتوژن را هدف قرار نمیدهد بلکه سد دفاعی در برابر تمام عوامل عفونی ایجاد میکند.
گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، زیرا رودهها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.
به عنوان مثال، اگر سیستم ایمنی بدن با یک باکتری، ویروس یا انگل با یک عامل بیماریزا روبرو شود، به اصطلاح پاسخ ایمنی ایجاد درمان بیماری خود ایمنی چشم میکند.
سلولهای مرده و معیوب نیز توسط سیستم ایمنی بدن شناخته شده و حذف میشوند.
تغییر در میزان هورمون ها به عنوان مثال حین دوران قاعدگی (برای بانوان )
اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز
زمانی که پاتوژنی بتواند از مکانیسم ایمنی ذاتی یا ایمنی غیر اختصاصی عبور کند، ایمنی اکتسابی یا ایمنی اختصاصی فعال میشود. سلولهای بدن دارای نشانههایی هستند که آنها را از سایر سلولهای خارجی و بیگانه متمایز میکنند و بنابراین سیستم ایمنی با توجه به این نشانهها سلولهای خودی را از غیر خودی تشخیص میدهد.